De Beestenboel
live op klokradio; Arie van Groningen en Clarinda Rijneveldnieuwe naam en logoballonnenwedstrijdopen dag; plezier voor jong en oud

De Beestenboel


Een nieuwe naam voor een vertrouwd hertenkamp in het hart van Nieuw-Lekkerland. Vanaf 24 maart 2012 is de "De Beestenboel" de officiƫle naam van de hertenkamp aan de Weth. De Jongstraat. De naam is als winnaar uit de bus gekomen en is verzonnen door Clarinda Rijneveld.

Welkom op de website van debeestenboel.org   dé hertenkamp van Nieuw-Lekkerland    volg ons ook via twitter: @Beestenboel0184

SPONSOREN & VRIJWILLIGERSAVOND MET ALS GASTSPREKER DHR.WIM VAN HETEREN.

Afgelopen vrijdagavond 9 november hebben we onze jaarlijkse
sponsoren & vrijwilligersavond gehouden.

De avond werd gehouden in CBS De Schakel met als gastspreker dhr.Wim van Heteren.Wim is werkzaam als leerkracht op CBS De Schakel en had aangeboden om de presentatie in de school in zijn lokaal te houden.
Zo konden zijn foto's via het digibord getoond worden.
Wim gaf een prachtige en interessante fotopresentatie over het  Biesboschgebied, de Amsterdamse waterleidingduinen, de Oostvaardersplassen en foto's hier in de polder genomen.De getoonde foto's waren prachtig met daarbij een boeiend verhaal. Je kunt merken dat Wim voor de klas staat en dat het spreken hem makkelijk afgaat :-)
Wim vertelde erbij dat zijn foto's onbewerkt zijn. Hij snijdt zijn foto's alleen bij en soms doet hij er een zwarte rand omheen.
What you see is what you get, is Wim zijn motto en op deze manier krijg je dus echte
"Wim foto's"  :-)

Het was een geslaagde avond. Nogmaals hartelijk dank voor je inbreng Wim.

Hieronder wat foto's welke getoond werden deze avond.

Wim heeft ook een website waar nog veel meer foto's op te bewonderen zijn.

fotografiewimvanheteren.blogspot.com

IJSVOGEL

 

 BAMBI

 

 TORENVALK

 

 VISDIEFJE


 ZWEMMEND DAMHERT