De Beestenboel
live op klokradio; Arie van Groningen en Clarinda Rijneveldnieuwe naam en logoballonnenwedstrijdopen dag; plezier voor jong en oud

De Beestenboel


Een nieuwe naam voor een vertrouwd hertenkamp in het hart van Nieuw-Lekkerland. Vanaf 24 maart 2012 is de "De Beestenboel" de officiƫle naam van de hertenkamp aan de Weth. De Jongstraat. De naam is als winnaar uit de bus gekomen en is verzonnen door Clarinda Rijneveld.

Welkom op de website van debeestenboel.org   dé hertenkamp van Nieuw-Lekkerland    volg ons ook via twitter: @Beestenboel0184

GESPROEID IN HET HERTENKAMP / FOTO'S VAN DE DIEREN.Dinsdag 25 Juni zijn Marleen & Perry al vroeg gestart met het hertenkamp te besproeien. Ze zijn hier een groot gedeelte van de ochtend mee doende geweest.


Om kwart voor 11 heeft ondergetekende het overgenomen en heeft toen ook nog een uurtje de graszode besproeid. In de middag hebben Marleen & Perry nogmaals gesproeid en in de avond hebben Joanne en Johan het geheel ook nog besproeid. Eind van de week willen we het nogmaals doen.Dit omdat ze voorlopig geen regen opgeven en het momenteel hard nodig is.De twee oudste hindes bleven gewoon lekker op hun stek liggen, ook al sproeiden we vlakbij. De rest van de dieren vonden het allemaal maar eng en bleven uit de buurt van de grote blauwe spuit.En zo gingen we dus meerdere malen het hertenkamp door. Het was gelijk een goede work-out zo :-)

 

Marleen & Perry waren al vroeg bezig.

Joanne met haar vader Johan in de avond.


Ella hier nog de spuit in haar hand houdend.Later heeft ze hem over haar schouder gedaan. Dit ging makkelijker.

De witte alpaca was behoorlijk ondeugend, Ze stapte op het geitje toe, gaf haar een schopje met haar poot en rende haar vervolgens achterna # alpaca streken.

De altijd nieuwsgierige witte alpaca :-)


Zoonlief heeft deze foto van de kippen gemaakt.